Herreklubben

Af hensyn til forplejning, tilmelding senest tirsdag middag til Bo Christensen eller kirkekontoret.

I konfirmandstuen den 2. onsdag i måneden kl. 17-19.30

12. juni

Sommertur til Restaurant Carlslund.

Vi mødes kl. 17.00 ved Restaurant Carlslund, hvor der bliver mulighed for at smage deres legendariske æggekage.

Der ligger en lang historie bag Restaurant Carlslund, den vil Jess Heilbo delagtiggøre os i, ikke mindst om den voldsomme brand og det efterfølgende arbejde med at få restauranten tilbage til sit gamle smukke ydre.

Restauranten vil meget gerne, om vi i god tid kan meddele, hvor mange der deltager.

11. september

Hanne Aaes fortæller om sine mange år som sekretær for statsministeren, og sekretær for miljøkommisæren i Bruxelles.

Herreklubben - et samtaleforum for mænd

Hvorfor starte en klub for mænd? Der er flere kvinder end mænd, der deltager i kirkens arrangementer. Det er især enlige mænd, der har svært ved at etablere nye kontakter. Derfor er Herreklubben formål primært at skabe et  dialogforum for  mænd om væsentlige emner og problemer.

Siden klubben startede i januar 2011 har der en gang om måneden været spændende arrangementer. Klubaftenerne forløber typisk således: 1. Fælles spisning (pris 50 kr.).  2.  Et oplæg enten ved et af klubbens medlemmer eller ved en udefrakommende oplægsholder. 3. Livlig diskussion, hvor alle deltager aktivt.

Alle er velkomne til hyggeligt samvær og en dialog om livets store eller mindre spørgsmål i Herreklubben.