Herreklubben efterår 2019

I konfirmandstuen den 2. onsdag i måneden fra 17-19.30

Af hensyn til forplejning, tilmelding tirsdagen før til lenebochr@mail.tele.dk

11. september

Hanne Aaes fortæller om sine mange år som sekretær for statsministeren, og sekretær for miljøkommisæren i Bruxelles.

Færøerne - Hvad, hvordan, hvorfor? v/ Peter Nedergaard

Peter Nedergaard - der har boet og arbejdet på Færøerne - vil med udgangspunkt i spørgsmål og svar tegne et billede af Færøerne, fx får, sprog, kirker, tunneller, rigsfællesskab og hjemmestyre, grindedrab, mad, alkohol, skoler og uddannelser, økonomi, EU osv.

Skuespiller Susanne Sayette fortæller om 25 år på Odense teater.

11. december

Julemøde.

Herreklubben får denne aften besøg af biskop Tine Lindhardt.

Mere herom i næste nummer af kirkebladet.

Herreklubben - et samtaleforum for mænd

Hvorfor starte en klub for mænd? Der er flere kvinder end mænd, der deltager i kirkens arrangementer. Det er især enlige mænd, der har svært ved at etablere nye kontakter. Derfor er Herreklubben formål primært at skabe et  dialogforum for  mænd om væsentlige emner og problemer.

Siden klubben startede i januar 2011 har der en gang om måneden været spændende arrangementer. Klubaftenerne forløber typisk således: 1. Fælles spisning (pris 50 kr.).  2.  Et oplæg enten ved et af klubbens medlemmer eller ved en udefrakommende oplægsholder. 3. Livlig diskussion, hvor alle deltager aktivt.

Alle er velkomne til hyggeligt samvær og en dialog om livets store eller mindre spørgsmål i Herreklubben.