Herreklubben

Af hensyn til forplejning, tilmelding senest tirsdag middag til Bo Christensen eller kirkekontoret.

Det nye Odinstårn. Hvad bliver der af det?

ved Finn Petersen

Odinstårnet var et højt tårn på Bolbro Bakke, Odense, opført 1935 af resterende materiale fra konstruktionen af den gamle Lillebæltsbro. På det tidspunkt var det kun overgået af Eiffeltårnet, som Europas højeste. Odinstårnet blev indviet d. 29. Maj 1935 af daværende kronprins Frederik.

Den 14. december 1944 sprængte danske nazister tårnet som Schalburgtage (kontrasabotage) for den stigende sabotage i Odense.

8. maj

Observatoriet på Munkebjergskolen

Observator Erik Clausen fortæller om observatoriet og dets historie

Munkebjergskolens Observatorium blev indviet den 6. december 1934. Driften hørte under det kommunale skolevæsen, og Observatoriet fungerede som folke- og skoleobservatorium i de næsten 80 år. Efter kommunens lukning, fortsatte observatoriet i regi af en privat forening.

Herreklubben - et samtaleforum for mænd

Hvorfor starte en klub for mænd? Der er flere kvinder end mænd, der deltager i kirkens arrangementer. Det er især enlige mænd, der har svært ved at etablere nye kontakter. Derfor er Herreklubben formål primært at skabe et  dialogforum for  mænd om væsentlige emner og problemer.

Siden klubben startede i januar 2011 har der en gang om måneden været spændende arrangementer. Klubaftenerne forløber typisk således: 1. Fælles spisning (pris 50 kr.).  2.  Et oplæg enten ved et af klubbens medlemmer eller ved en udefrakommende oplægsholder. 3. Livlig diskussion, hvor alle deltager aktivt.

Alle er velkomne til hyggeligt samvær og en dialog om livets store eller mindre spørgsmål i Herreklubben.