Julekoncert torsdag den 13. december kl. 19.30

Sangkoret FIONIA og Næstvedkoret synger julen ind

Når dørene åbnes denne aften, bliver det til et stort og varieret program med hovedvægt på dekendte og elskede toner, som alle forbinder med julen.

De to kor vil både synge hver for sig og sammen – med ønsket om at skabe en hyggelig og stemningsfuld aften.

Begge kor ledes af Gulli Odsbøl, som også vil forestå aftenens koncert.

Efter koncerten bydes på et glas i salen.

Der er gratis entré

Julemusik i skumringen

Tirsdag den 18. december kl.17.00

Fyraftenskoncert ind under jul ved Carl-Aage Eliasson på flygel og orgel. Koncerten varer ca. 30 min.

TROMPETGALLA - Nytårskoncert 2019

Onsdag den 30. januar kl. 19.30

Intet nytår uden en festlig nytårskoncert! Som sidste år medvirker det internationale ”The Masonic Trumpet Ensemble”, som består af en række førsteklasses solotrompetister fra Danmark og Tyskland, akkompagneret af organist Torben Krebs. Programmet byder på et festfyrværkeri af musik fra bl.a. barok og romantik samt en uropførelse! Der er fri entré, men vi samler ind til et godt formål.

Bemærk, at det anbefales at komme i god tid, hvis man vil sikre sig en plads – indgangen lukkes, når kirken er fuld!

Musikglade frivillige søges!

Efter koncerterne i kirken er der altid masser af livlig snak, hvor indtrykkene deles flittigt.

Fra mange sider efterlyses muligheden for at nyde en forfriskning efter koncerterne – at der så at sige er ”åbent i Koncertcafeen”!

For at imødekomme dette store ønske har kirkens musikudvalg sat sig for at etablere et korps af frivillige, som har lyst til at hjælpe til med betydningsfulde, praktiske opgaver såsom udskænkning af vin, vand og kaffe, hurtig efterfølgende oprydning i kirken/sognesalen osv. Alt naturligvis efter grundig oplæring af kirkens personale.

Som frivillig ved kirkens koncerter kan du:

• Blive en værdsat del af kirkens ”ansigt” ved koncerterne.
  • Give din personlige, praktiske støtte til kirkens musikliv og bidrage til en endnu mere vellykket oplevelse for alle.
  • Komme ”backstage” og møde gæstesolister.

Har du lyst til at være ”musik-frivillig”, er du velkommen til at henvende dig i kirken til Torben Krebs eller på 53 65 57 79 / torbenkrebs@gmail.com