Passionskoncert Langfredag den 10. april kl. 16.00

Med ensemblet TriOro

Ensemblet TriOro opfører hvert år et af Påskens helt centrale værker, barokkomponisten Giovanni Battista Pergolesis Stabat Mater. I år er det 18. år i træk, at ensemblet opfører værket – tredje gang i Thomas Kingos Kirke.

TriOro består af sopran Kiki Brandt, mezzosopran Christina Holm Dahl og organist Torben Krebs. Foruden Stabat Mater byder programmet på orgelmusik af Johannes Brahms.

MGK-soirée tirsdag den 5. maj kl. 19.00

MGK Fyn afholder elevsoirée i kirken. MGK står for Musikalsk Grundkursus og er en 2-årig musikuddannelse, som forbereder unge musiktalenter til optagelsesprøven på et konservatorium. Ved koncerten giver de unge talenter prøver på deres kunnen.

Bemærk, at der efter denne koncert IKKE afholdes café i sognesalen!

"Hjørner"

– en præ-Bachelor koncert.

Torsdag den 14. maj kl. 19.00

Medvirkende er sangstuderende Christina M. J. Holm, som er medlem af kirkens kor, og pianist Jakob Horsbøl Andersen. Koncerten kredser omkring emnet ”hjørner”. Programmet for denne koncert består hovedsageligt af det genkendelige, klassiske repertoire, altså det store rum, som benyttes af de fleste sangere. Derudover er der også indslag med mindre kendte sange af bl.a. Ib Nørholm, Arnold Schönberg og Gian-Carlo Menotti. Disse små, finurlige indslag er hjørnerne af rummet, der skaber en ramme for det program, som er valgt til bachelorkoncerten.

Christina M. J. Holm studerer klassisk sang på Syddansk Musikkonservatorium og skal i slutningen af maj fremføre sin bachelorkoncert. Hun akkompagneres af Jakob Horsbøl Andersen, som går i solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium hos Christina Bjørkøe.

Efter koncerten indbydes alle til koncertcafé i sgonesalen, hvor der kan købes et glas vin til 10 kr.

Gospelkoncert søndag den 7. juni kl. 19.00

Gospel handler om lovsang, livsglæde og fest. Og fest skal der være på kirkens fødselsdag! Trinitatis søndag  slås dørene op for en gospelkoncert med Ringe Kirkes gospelkor, som består af 60-70 m/k. Under ledelse af Anders Gustavsen-Sprotte synger koret moderne "contemporary gospel" med masser af energi og glæde krydret med intense ballader. Koret akkompagneres af Lars Bruno Nielsen.

Bemærk, at der efter denne koncert IKKE afholdes café i sognesalen!