Fyraftenskoncert: Hatten rundt!

Onsdag den 19. juni kl. 17.00

Ved Torben Krebs

En times 100% improviseret orgelmusik – og DU bestemmer, hvad Torben Krebs skal improvisere over! Konceptet er følgende: ved indgangen udleveres blyant og papir, hvorpå der kan skrives et eller flere ønsker om musiktemaer. Temaønskerne samles ind i organistens høje hat, og der vælges ved lodtrækning de temaer, som han skal improvisere over.

Der er gratis adgang, og efterfølgende er der koncertcafé i sognesalen, hvor der kan købes et glas vin til 10 kr.

Musikglade frivillige søges!

Efter koncerterne i kirken er der altid masser af livlig snak, hvor indtrykkene deles flittigt.

Fra mange sider efterlyses muligheden for at nyde en forfriskning efter koncerterne – at der så at sige er ”åbent i Koncertcafeen”!

For at imødekomme dette store ønske har kirkens musikudvalg sat sig for at etablere et korps af frivillige, som har lyst til at hjælpe til med betydningsfulde, praktiske opgaver såsom udskænkning af vin, vand og kaffe, hurtig efterfølgende oprydning i kirken/sognesalen osv. Alt naturligvis efter grundig oplæring af kirkens personale.

Som frivillig ved kirkens koncerter kan du:

• Blive en værdsat del af kirkens ”ansigt” ved koncerterne.
  • Give din personlige, praktiske støtte til kirkens musikliv og bidrage til en endnu mere vellykket oplevelse for alle.
  • Komme ”backstage” og møde gæstesolister.

Har du lyst til at være ”musik-frivillig”, er du velkommen til at henvende dig i kirken til Torben Krebs eller på 53 65 57 79 / torbenkrebs@gmail.com