FAUST - Orgel og gys!

Onsdag den 20. februar kl. 19.00

Kirken omdannes for en aften til en vaskeægte biograf med stort lærred, ”kino-orgel” og alt, hvad der hører sig til. Torben Krebs spiller improviseret orgelmusik til stumfilmen ”Faust” fra 1926 af gysets mester F.W. Murnau, som med dette værk skabte filmhistorie. Filmen var instruktørens sidste tyske produktion, idet han umiddelbart efter flyttede til USA for at virke i Hollywood.

”Faust” havde premiere i Ufa-Palast am Zoo i Berlin, og plottet bygger naturligvis på Johann Wolfgang von Goethes berømte skuespil om Faust, der sælger sin sjæl og udkæmper en voldsom kamp mod Mephisto. Stumfilmen er stjernebesat med bl.a. Gösta Ekman som Faust og Emil Jannings som Mephisto. Filmen introduceres af valgmenighedspræst Inger Hjuler Bergeon.

Der er fri entré.

Musikglade frivillige søges!

Efter koncerterne i kirken er der altid masser af livlig snak, hvor indtrykkene deles flittigt.

Fra mange sider efterlyses muligheden for at nyde en forfriskning efter koncerterne – at der så at sige er ”åbent i Koncertcafeen”!

For at imødekomme dette store ønske har kirkens musikudvalg sat sig for at etablere et korps af frivillige, som har lyst til at hjælpe til med betydningsfulde, praktiske opgaver såsom udskænkning af vin, vand og kaffe, hurtig efterfølgende oprydning i kirken/sognesalen osv. Alt naturligvis efter grundig oplæring af kirkens personale.

Som frivillig ved kirkens koncerter kan du:

• Blive en værdsat del af kirkens ”ansigt” ved koncerterne.
  • Give din personlige, praktiske støtte til kirkens musikliv og bidrage til en endnu mere vellykket oplevelse for alle.
  • Komme ”backstage” og møde gæstesolister.

Har du lyst til at være ”musik-frivillig”, er du velkommen til at henvende dig i kirken til Torben Krebs eller på 53 65 57 79 / torbenkrebs@gmail.com