Konfirmation i Thomas Kingos Kirke

Alle, der går i 7. klasse på Hunderupskolen, kan følge konfirmandforberedelsen i Thomas Kingos Kirke. Vi begynder som regel den første uge i september og fortsætter frem til lige før konfirmationen, som ligger i maj.

Bor man i sognet, men går på en anden skole, kan man også blive konfirmeret i sin sognekirke, og der kan være flere muligheder, hvad angår forberedelsen. Konfirmander fra andre skoler konfirmeres St. Bededag.

Holdene fordeles mellem præsterne inden undervisningsstart. Jo tidligere vi har en fornemmelse af holdenes størrelse, des bedre, så vi vil gerne bede om tilmelding inden sommerferien.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kirkekontoret enten pr. mail el. tlf. 66 12 56 57

Konfirmationsdatoer

(ret til ændringer forbeholdes)

5. maj

Børn fra Hunderupskolen

7. A kl. 9.30 ved Eva Tøjner Götke

7. B kl. 11.30 ved Eva Tøjner Götke

12. maj

Børn fra Hunderupskolen

7. C kl. 10.00 ved Per Lysgård Madsen

Store Bededag, den 17. maj

Børn fra andre skoler end Hunderupskolen

Kl. 10.00 ved Eva Tøjner Götke og Per Lysgård Madsen

2020-2023

1. søndag i maj: Hunderup a og b

2. søndag i maj: Hunderup c (og d)

Store Bededag: Børn fra andre skoler

Nyt tilmeldingssystem for konfirmander

Der er kommet et helt nyt system for tilmelding til konfirmation.

Man tilmelder digitalt og sikkert og der skal signeres af begge forældre med Nem-ID.

Løsningen er udviklet af Folkekirkens IT og ligger på folkekirken.dk

Alle, der skal indskrives til konfirmation i 2020, kan tilmeldes nu.

Klik nedenfor for at komme til tilmelding.

NB: skriv venligst i anmærkningsfeltet, hvilken klasse barnet går i (A, B eller C på Hunderup eller hvilken skole), så vi kan fordele holdene rigtigt.