Skærtorsdag den 18. april kl. 17.00

Påskemåltid

Gudstjeneste kl. 17 ved Eva Tøjner Götke

Skærtorsdag er den aften, da Jesus bliver forrådt, og har det sidste måltid med sine disciple. Ved det påskemåltid indstiftes nadveren. Det fejrer vi i Thomas Kingos Kirke ved en kort aftengudstjeneste i kirken, uden nadver, hvorefter vi sætter os til bords i salen og spiser påskelam. Der er ingen tilmelding, og det koster ikke noget at spise med. Måltidet er en del af gudstjenesten. Vi deler, hvad der er.

Gudstjeneste på åen søndag den 12. maj kl. 10

Ved Eva Tøjner Götke

Afgang: kl. 10.00 fra Munke Mose

Hjemkomst: kl. 11.30

Aafarten og Thomas Kingos kirke er igen i år gået sammen om gudstjeneste på åen. En båd, der glider langsomt op ad åen med nyudsprunget løvhæng som kirketag, sætter en god ramme for en gudstjeneste i det grønne, synes vi.

Søndagsgudstjenesten er flyttet ud i det fri og alle, store og små, der har mod på en anderledes oplevelse, er velkomne ombord, hvor vi håber det hele – ord, sang, musik, natur, sejlads – vil gå op i en højere enhed. Frida Lunde medvirker på tværfløjte.

God idé at tilmelde sig, for der er kun plads til 70 mennesker: Kirkekontoret tlf. 66125657

Turen er gratis. Du kan støtte søndagens indsamling ombord.

Gudstjenesten er noget vi giver til hinanden

Søndagens højmesse kl. 10 er bare en af de mange gudstjenesteformer vi har i Thomas Kingos Kirke.

I ugens løb kan vi have børnegudstjenester, sang og meditation og af og til arrangeres andre særlige gudstjenester.

Nogle søndage holder vi en tidlig gudstjeneste kl. 9, inden den "store" højmesse. Her hører vi evangeliet og har mulighed for at gå til alters. Det er en lidt kortere gudstjeneste med en særlig ro over sig: måske på grund af det tidlige tidspunkt...

Højmessen er den lange version, hvor vi hører både læsning fra Det Gamle og det Nye Testamente, foruden søndagens evangelietekst. Det er også her, vi har dåb, og vi synger flere salmer. Kort sagt: "gudstjeneste classic".

Kirkekørsel

bestilles ved henvendelse til kirkekontoret tlf. 66 12 56 57 mellem kl. 9.00 og 13.00.

24mar kl. 10:00

Højmesse