Gudstjenester for børn

Børn er fascineret af kirkerummet og de gode historier. Og børnene er fulde af spørgsmål og har glæde af sang og musik. De helt små kan kravle rundt på stjernetæppet i midtergangen. Til børnegudstjenesterne får fortællingerne os gerne ud på en rundtur i kirkerummet. Det er konceptet:
Kl.17.00: En halv times gudstjeneste i børnehøjde
Kl.17.30-18.15: Fællesspisning i salen (voksne kr.25,- børn gratis)
Tilmelding til spisning søndagen før: thomaskingos.sogn@km.dk (antal voksne/børn)
Frivillige tilbereder hjemmelavet mad.

Tirsdag den 4. september kl. 17.00

Skolestart - historien om Moses og den brændende tornebusk

Hvad enten man begynder i skole, en ny klasse eller i børnehave er begyndelser altid forbundet med usikkerhed. Hvordan skal jeg finde ud af det? Hvad venter der af nye ting? I Bibelen er der en fortælling om Moses, der står overfor en svær opgave. Hvordan skal han klare det? spørger han Gud om.

Tirsdag den 2. oktober kl. 17.00

Hører du, hvad jeg siger? – historien om Jesus, der helbreder en dreng, der hverken kan tale eller høre

Nogle gange vil vi ikke høre. Nogen gange kan vi ikke få det sagt, som vi gerne vil.

Nogle gange har de voksne så travlt. Der fortælles i Bibelen om, hvordan Jesus får mennesker til at tale sammen og lytte til hinanden.

Tirsdag den 6. november kl. 17.00

Jeg græder, fordi mit kæledyr er død – historien om Jesus, der gør de døde levende.

Tag dit tøjdyr med, så du kan kramme det, hvis du bliver ked af det. For man bliver ked af det, når nogen dør. Hvordan kan man overhovedet blive glad igen? Hvordan kan man blive levende igen? Det er det Jesus vil hjælpe os mennesker med. At gøre os levende og glade igen.