Du er her:

Ny kordegn

Marianne Skovgaard Nielsen er ansat som kordegn fra den 1. april. Det har været en mærkelig tid at ankomme i. Kontoret er stadig lukket p.gr.a. coronasmitte. Men vi glæder os alle til at møde Marianne.

Præsentation af Marianne Skovgaard Nielsen:

Jeg har været kordegn siden 2016 og pr. 1. april overtaget opgaven på kirkekontoret efter Inger Solveig.

Tidligere var jeg ansat som koordinator for Spejderne, i et fælleskorpsligt projekt, hvor min opgave var at udvikle og styrke spejderorganisationer i det tidligere Østeuropa.

Jeg er bosat i Odense, er mor til to voksne sønner og farmor til et lille barnebarn, som jeg nyder mange gode timer med.

I fritiden er jeg desuden engageret i både lokalt og internationalt spejderarbejde hos De grønne pigespejdere. Når der er plads i kalenderen, går jeg gerne en tur med mit kamera, og nogle af mine billeder er siden blevet til en lille udstilling, som har været lånt ud til forskellige kunstforeninger.

Når Corona-krisen er ovre og vi igen må mødes til gudstjenester og i Sognehuset, vil jeg se frem til at hilse på jer alle. Jeg glæder mig til samarbejdet med menighedsrådet, ansatte og frivillige og til at kunne tage godt imod sognets borgere på kirkekontoret.

Del dette: