Konfirmandindskrivning konfirmand 2021

Vil du konfirmeres i Thomas Kingos Kirke i foråret 2021?

- så kom og mød os

Torsdag den . juni kl. 17-18 i kirken

Vi glæder os til at møde alle jer fra Hunderupskolen og jer, der går på andre skoler, og gerne vil konfirmeres i jeres sognekirke. Kom med jeres forældre. Kirkedøren er åben. Træd ind. Og tag plads. Vi vil fortælle jer om, hvad I har i vente som konfirmander ved Thomas Kingos Kirke. Og I vil møde de ansatte i kirken: kirketjenerne, organisten, kordegnen og os to præster.

Konfirmation i Thomas Kingos Kirke

Alle, der går i 7. klasse på Hunderupskolen, kan følge konfirmandforberedelsen i Thomas Kingos Kirke. Vi begynder som regel den første uge i september og fortsætter frem til lige før konfirmationen, som ligger i maj.

Bor man i sognet, men går på en anden skole, kan man også blive konfirmeret i sin sognekirke, og der kan være flere muligheder, hvad angår forberedelsen. Konfirmander fra andre skoler konfirmeres St. Bededag.

Holdene fordeles mellem præsterne inden undervisningsstart. Jo tidligere vi har en fornemmelse af holdenes størrelse, des bedre, så derfor er der tilmelding inden sommerferien.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kirkekontoret enten pr. mail el. tlf. 66 12 56 57

Konfirmationsdatoer RYKKET

Konfirmationer 2020 er rykket fra 3. og 10. maj til:

20 september kl.10.00: Hunderup c/Per Lysgård Madsen

27. september kl.9.30: Hunderup b/Eva Tøjner Götke

27. september kl.11.30: Hunderup a/Eva Tøjner Götke

2021-2023

1. søndag i maj: Hunderup a og b

2. søndag i maj: Hunderup c (og d)

Store Bededag: Børn fra andre skoler